Kjell & Company Express flyttar in hos snabbköpskedjan 24SJU

Under hösten kommer Kjell & Companys butik-i-butik-lösning att flytta in i franchisekedjan 24SJU:s obemannade snabbköpsbutiker. Under augusti kommer Kjell & Company Express att installeras i 10 av 24SJU:s butiker, med målet att vid årets slut finnas tillgängligt i samtliga 86 butiker.

Samarbetskonceptet Kjell & Company Express erbjuder ett kurerat sortiment från Kjell & Companys egna varumärken. Konceptet har sedan tidigare lanserats framgångsrikt i samtliga av Circle K:s 292 bemannade stationer i Sverige, samt i utvalda SkiStar-butiker i Sverige och Norge.
 
– Kjell & Company Express är ett viktigt verktyg för oss för att göra människors liv bättre med hjälp av teknik. Sortimentet hos 24SJU kommer att fokusera på lösningar för det enkla och smarta hemmet via våra egna kvalitetsvarumärken. Vi ser framemot att få samarbeta med 24SJU i deras imponerande tillväxtresa på den svenska landsbygden och tillsammans använda innovation för att göra vardagen enklare för fler, säger Dan Persson, Director of B2B på Kjell & Company.
 
24SJU:s vision är att hålla landsbygden levande med små, obemannade dygnet runt-öppna matbutiker som drivs genom ett nätverk av franchisetagare. Ambitionen är att Kjell & Company Express innan årets slut ska finnas tillgängligt i samtliga av 24SJU:s 86 obemannade butiker i Sverige.
 
– Med Kjell & Company Express kan vi nu erbjuda snabba kvalitetslösningar för det smarta hemmet i landsbygdsorter där de boende annars behöver åka långväga för att hitta ett liknande utbud. Samarbetet med Kjell & Company är en perfekt matchning där vi båda är besatta av att med tekniska lösningar utveckla samhället, säger Joakim Assarsson, grundare av 24SJU.
 
Kjell & Company Express kommer i augusti att flytta in i 24SJU-butikerna i Jonslund, Arentorp, Velanda, Grästorp, Fagersanna, Väring, Björkekärr, Mellösa, Sjuntorp och Falköping.

Rulla till toppen