Kjell tillsätter Mariette Lindsjö som ny CMO

Mariette Lindsjö är Kjells nya Chief Marketing Officer. Mariette kommer senast från rollen som Sales, Marketing & Innovation Director för Sverige och Norge på den globala förpackningstillverkaren Smurfit Kappa.

Hon har tidigare innehavt liknande tjänster på Inwido, Thule och Findus och har även lång erfarenhet av att leda marknadssatsningar på konsumentbolag som till exempel Unilever. Mariette tillträdde sin nya roll på Kjell, där hon även ingår i ledningsgruppen, i början av juni.

– Vi är väldigt glada över att ha lyckats knyta till oss Mariette med hennes långa erfarenhet och breda kompetens inom marknadsföring, innovation och försäljning. Mariette kommer att bli en stor tillgång i Kjells tillväxtresa och vårt arbete med att förbättra människors liv med hjälp av teknik, säger Andreas Rylander, vd på Kjell Group.

– Jag ser fram emot att få arbeta med ett av branschens mest omtyckta varumärken och tillsammans med mina nya kollegor fortsätta arbetet med att etablera Kjell som det starkaste varumärket inom vardagsteknik, säger Mariette Lindsjö.

Rulla till toppen