Fixa hemelektroniken till fjällsemestern: Kjell & Company och SkiStar i nytt samarbete

Nu inleder hemelektronikbolaget Kjell & Company och fjällturismbolaget SkiStar ett samarbete, där fjällresenären får möjlighet att köpa alltifrån pjäxvärmare till solcellsladdare till mobilen på bekvämt avstånd från pisten. Den nya satsningen inleds med en pilotfas i 14 SkiStarshops i både Sverige och Norge och kommer att lanseras i december 2022. Syftet med pilotfasen är att möjliggöra en utrullning i SkiStars samtliga butiker.

Samarbetskonceptet bygger på en SkiStar-variant av ”Kjell & Company Express”, med ett kurerat sortiment från Kjell & Companys egna varumärken.

Sortimentet kommer att vara noga utvalt för att göra livet på fjällsemestern enklare, bekvämare – och roligare. Konsumenten kommer att kunna välja mellan en rad av produkter inom segmenten outdoor, värme, ljud, återhämtning, videoutrustning och laddning.

– Samarbetet med SkiStar är nästa steg i ledet för vår strategiska satsning på partnerskap med ”Kjell & Company Express”, som är en viktig del i att hjälpa till att göra människors liv enklare med hjälp av teknik. När du är på resande fot har du ofta begränsad tillgång till att handla elektronik, och genom att finnas på plats både under resan och på destinationen finns vi alltid tillgängliga för våra kunder, säger Fredrik Hällkvist, Head of Omnichannel på Kjell Group.

Samarbetet kommer att lanseras under december i 14 av SkiStars butiker, med målet att samla in konsumentinsikter för att sedan rulla ut konceptet i samtliga 80 butiker inkl. hotellbutiker. Med samarbetet hoppas SkiStar och Kjell & Company att kunna göra semestern i fjällen ännu mer smidig och enkel när allt du kan tänkas behöva finns lättillgängligt på SkiStars destinationer.

– Som den ledande semesterarrangören för Skandinavien vill vi ge våra gäster en minnesvärd fjällupplevelse. Genom att kombinera SkiStars och Kjells starka expertis inom respektive område kommer vi kunna erbjuda en ännu bättre upplevelse för våra gäster som vill maximera sin semester utan bekymmer, säger Anders Aspgård, affärsområdeschef på SkiStarshop.

Konceptet kommer att lanseras i december i följande SkiStar-butiker:

Sälen:
SkiStarshop Concept Store Lindvallen
SkiStarshop Experiumtorget
SkiStar Lodge Hundfjället
SkiStarshop Concept Store Tandådalen

Vemdalen:
SkiStarshop Concept Store Vemdalsskalet
SkiStarshop/Concept store, Björnrike

Åre:
SkiStarshop Åre Torg
SkiStarshop Concept Store Björnen
SkiStarshop Duved
SkiStarshop Holiday Club

Norge:

Hemsedal:
SkiStarshop Hemsedal

Trysil:
SkiStarshop Turistsenteret
SkiStarshop Radisson Blu Mountain Resort, Fageråsen


För mer information, kontakta gärna:

Per Frykebrant
Director of Communication, Kjell Group
072-465 51 36
Per.frykebrant@kjell.com
 
Petra Hallebrant
PR- och kommunikationschef, SkiStar AB, 0729-637 332
Petra.hallebrant@skistar.com


Om SkiStar
Fjällturismbolaget SkiStar AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, segment Mid Cap. Koncernen äger och driver fjällanläggningar i Sälen, Vemdalen, Åre och Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge. Verksamheten delas in i tre segment; Drift av skidanläggningar, Fastighetsutveckling & exploatering samt Drift av hotellverksamhet. Som den ledande semesterarrangören för Skandinavien är SkiStars affärsidé att med gästerna i fokus skapa minnesvärda fjällupplevelser, utveckla hållbara destinationer, erbjuda boende, aktiviteter, produkter och tjänster av högsta kvalitet.

Om Kjell Group
Kjell Group erbjuder marknadens mest kompletta produktutbud inom elektroniktillbehör, inklusive rådgivning och installation. Verksamheten bedrivs online i Sverige, Norge och Danmark och via 140 service points, varav 111 i Sverige och 29 i Norge.
Genom Kjell & Companys kundklubb, med över 2,9 miljoner medlemmar och helägda danska AV-Cables har bolaget en unik förståelse för människors teknikbehov, och koncernens cirka 1 200 anställda arbetar varje dag för att förbättra människors liv genom teknik. 

Rulla till toppen