Kjell & Company ökar erbjudandet inom hemsäkerhet – introducerar Yales nya ekosystem

Konsumenternas efterfrågan på rådgivning och produkter för övervakning och säkerhet i hemmet har ökat stadigt de senaste åren. Kjell & Company breddar nu därför sitt erbjudande inom området, och introducerar Yales nylanserade utökade ekosystem med smarta kameror och larm för hemmabruk i sortimentet.

De senaste tre åren har efterfrågan på Kjell & Companys produkter inom hemsäkerhet ökat med över hälften.

“Våra kunder har ett mycket stort förtroende för vår kunskap och rådgivning för att skapa ett säkrare hem med vardagsteknik. För att hjälpa våra kunder att skapa ännu bättre lösningar för just deras behov utökar vi nu vårt erbjudande inom hemsäkerhet och introducerar Yales uppdaterade ekosystem med smarta kameror och larm för hemmabruk”, säger Mariette Lindsjö, CMO på Kjell & Company.

“Yale har sålt 1 miljon smarta lås i Norden och samarbetet med Kjell & Company är ett viktigt steg på vår väg framåt. Att produkterna i Yales ekosystem, som kameror och larm, nu finns hos Kjell & Company betyder utökade möjligheter för fler kunder att få professionell hjälp med att göra sina hem smartare och säkrare”, säger Johan Ambuhm, Vice President and Head of Yale Nordic.

Ett nytt larmsystem samt tre nya kameror adderas till sortimentet, som alla kan hanteras från appen Yale Home, på distans från var som helst i världen. Följande produkter kommer att finnas tillgängliga på kjell.com och i Kjell & Companys butiker:

  • Yale Smart Alarm – ett komplett larmsystem med knappsats, magnetkontakter för fönster och dörrar, rörelsesensorer, siren och rökdetektor.
  • Yale Smart Video Doorbell – dörrklocka med video och ljud. Trygghet direkt vid dörren.
  • Yale Smart Indoor Camera – skarp bild, inspelning, mörkerseende och aviseringar i mobilen. Koll på barn och husdjur.
  • Yale Smart Outdoor Camera – skarp bild, rörelseutlöst inspelning samt tvåvägsljud och mörkerseende. Lämplig för till exempel altanen eller balkongen.

Alla de nya produkterna är anpassade för att kunna installeras enkelt av kunderna själva.

Om Yale
Yales smarta lås och andra produkter skyddar miljoner människor, deras hem och tillhörigheter över hela världen. Varumärket Yale har funnits i över 180 år och är i dag en del av ASSA ABLOY-koncernen. Under 2024 passerade Yale milstolpen 1 miljon sålda smarta lås i Norden.

Rulla till toppen