Kjell & Company och Eways tar sig an marknaden för tillbehör till elbilar

Kjell & Company, som ingår i Kjell Group, har tecknat avtal med Eways om att tillhandahålla nyckelfärdiga laddstationer för elbilar i Sverige. Genom avtalet stärker Kjell & Company sin position på den snabbväxande konsumentmarknaden för laddningstillbehör för elbilar.

”Kjell & Companys ambition är att gå i bräschen för hållbar teknik inom detaljhandeln och skapa tillgänglighet på marknaden för miljöfrämjande lösningar och produkter. Genom vårt samarbete med Eways tar vi ytterligare ett stort steg i denna riktning”, kommenterar Andreas Rylander, vd och koncernchef, Kjell Group.

Kjell & Company utökar snabbt sortimentet med lösningar samt tillbehör till laddbara fordon. Marknaden är dock komplex och kräver kompetens som Kjell & Company erbjuder sina kunder.

”Att välja rätt elbilladdare och funktioner kopplade till dessa kan vara komplext. Kjell & Company med sina 107 butiker i Sverige tillsammans med det digitala kundmötet ”Live-möte med Kjell” skapar en unik möjlighet att få personlig service och konsultation var än i landet man befinner sig” säger Adam Bosshammar, Head of Services, Kjell & Company.

”Det är bråttom att elektrifiera Sveriges fordonsflotta och då är det viktigt att det är lätt och ekonomiskt att köpa en laddstation och få den installerad i hemmet. Samarbetet med Kjell & Company kommer att underlätta för privatkunder att köpa lämplig lösning till sitt hem”, säger Robert Hägg, säljchef Eways

Kjell & Company ingår i Kjell Group som erbjuder marknadens mest kompletta produktutbud inom elektroniktillbehör, inklusive rådgivning och installation. Verksamheten bedrivs online i Sverige, Norge och Danmark och via 130 service points, varav 107 i Sverige och 23 i Norge. 

Genom Kjell & Companys kundklubb, med över 2,4 miljoner medlemmar och helägda danska AV-Cables har bolaget en unik förståelse för människors teknikbehov, och koncernens cirka 1 200 anställda arbetar varje dag för att förbättra människors liv genom teknik. 

För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Rylander, vd och koncernchef, Kjell & Company
Telefon: 073 5181 001
E-post: andreas.rylander@kjell.com

Adam Bosshammar, Head of Services
Telefon: 073 5180 093
E-post: adam.bosshammar@kjell.com

Rulla till toppen