Kjell & Company branschvinnare på Market Awards

Tidningen Market utser årligen de främsta bolagen inom de tio största branscherna i detaljhandeln. I år tog Kjell & Company hem förstapriset i kategorin Hemelektronik.

Kjell & Company tilldelades priset med följande motivering:

”Årets vinnare har i en föränderlig tid hittat innovativa lösningar för att fortsätta nå fram till den teknikintresserade kunden, vare sig det handlar om tillgänglighet, flexibilitet eller hållbarhet. Ja, att kunden står i centrum är knappast en underdrift och nöjdheten har nått nya nivåer.”

Koncernchefen Andreas Rylander om vinsten på Market Awards:

– Under ett enormt händelserikt år har hela Kjell & Company-organisationen jobbat stenhårt för att utveckla ännu mer relevanta och attraktiva erbjudanden till våra kunder. Vi fäster mycket stor vikt vid att det är just vårt kundfokus, och inte minst engagemanget hos våra experter i butikerna som dagligen löser våra kunders tekniska utmaningar, som gör oss till det ledande bolaget i branschen inom vardagsteknik.

Valet av pristagare utgår från en undersökning som leds av tidningen Market och Center for Retailing, Handelshögskolan i Stockholm. Undersökningen granskar fem områden: Försäljnings- och resultattillväxt samt andra ekonomiska nyckeltal, kundupplevelse, varumärkesstyrka och marknadsposition, innovationsförmåga och hållbarhetsarbete. De tre företag som hamnar i topp i respektive kategori blir finalister i sin kategori, varefter en jury utser vinnaren i varje kategori.

Rulla till toppen