Erik Hansson ny CFO på Kjell Group

Kjell Group har utsett Erik Hansson till ny ekonomi- och finansdirektör (CFO). Erik tillträder sin nya tjänst senast den 1 juni 2024 och kommer då ingå i Kjell Groups koncernledning.

Erik Hansson kommer närmast från en roll som Managing Director & Group CFO för BRIO AB, som är en del av Ravensburger AG, där han även varit del av koncernledningen.

“Det känns fantastiskt bra att knyta Erik Hansson till Kjell Group och vårt team i koncernledningen. Med Erik får vi en erfaren ledare med stor förståelse för branschen och lång erfarenhet av konsumentprodukter. Jag ser mycket fram emot att börja arbeta tillsammans”, säger Andreas Rylander, vd och koncernchef, Kjell Group.

“Jag är väldigt stolt över att axla rollen som ekonomi- och finansdirektör på Kjell Group. Det är ett fantastiskt bolag, med ett starkt varumärke i en unik nisch av marknaden, som jag har följt under många år som nöjd kund. Jag ser nu fram emot att vara med och utveckla bolaget till nästa nivå tillsammans med mina nya kollegor”, säger Erik Hansson.

Erik Hansson tillträder som ekonomi- och finansdirektör senast den 1 juni 2024. Som tidigare meddelats kommer nuvarande ekonomi- och finansdirektör Niklas Tyrén att lämna Kjell Group under andra kvartalet 2024.

Rulla till toppen