CFO Niklas Tyrén lämnar Kjell Group under 2024

Niklas Tyrén, ekonomi- och finansdirektör (CFO), har meddelat att han kommer att lämna sin tjänst under andra kvartalet 2024. Niklas Tyrén har varit del av koncernledningen sedan han anslöt till bolaget 2015. Bolaget arbetar nu med att rekrytera en ny CFO.

“Niklas har på ett fantastiskt sätt bidragit till utvecklingen av Kjell & Company och Kjell Group under de senaste åtta åren, där bolaget gått från ett mindre privat bolag till en noterad koncern. Under denna resa har Niklas varit starkt bidragande i arbetet med bolagets strategier samt varit en nyckelperson i genomförande av finansiering, förvärv och en framgångsrik notering av koncernen. Jag vill passa på att rikta ett varmt tack till Niklas för ett gott samarbete och alla insatser på bolaget och önska honom all lycka till framöver. Det gläder mig också att Niklas fortsätter som CFO fram till och med det andra kvartalet 2024 vilket ger rätt förutsättningar för en gedigen rekryteringsprocess, fortsatt stabilitet och en bra överlämning till hans efterträdare”, säger Andreas Rylander, vd och koncernchef på Kjell Group.
 
“Jag är mycket stolt över att ha varit en del av och bidragit till koncernens resa de senaste åtta åren. Kjell Group är idag en unik koncern på marknaden med en fantastisk positionering inför den fortsatta digitaliseringen av samhället. Tidpunkten är därför rätt för mig att anta nya utmaningar, och jag kommer fortsätta dedikerat i min roll fram till dess att min efterträdare är på plats. Jag önskar bolaget allt gott på den fortsatta resan och ser fram emot att framöver följa Kjell Group som en av alla nöjda kunder”, säger Niklas Tyrén.

Rulla till toppen