Kjell Group utser Thomas Pehrsson till ny CFO

Kjell Group har utsett Thomas Pehrsson till ny ekonomi- och finansdirektör (CFO) där han också kommer vara en del av koncernledningen. Thomas kommer närmast från en roll som CFO och vice VD på CDON AB, och kommer att tillträda sin nya roll den 15 april 2024.

”Det är fantastiskt roligt att välkomna Thomas till Kjell Group och vår resa mot att bli det självklara valet i Norden för alla som vill maximera teknikens möjligheter. Thomas kommer att bli en stor tillgång för bolaget med hans kombination av branschförståelse, ledarskap och gedigna finanserfarenhet”, säger Andreas Rylander, vd och koncernchef, Kjell Group. 
 
Innan rollerna på CDON AB innehade Thomas posten som CFO för Tunstall Health Groups nordiska bolag, och har även ett förflutet hos BorgWarner, Capgemini och Coca-Cola. 
 
”Jag är väldigt glad över att få vara en del av Kjell Groups resa framåt. Med sitt starka varumärke i en unik nisch på en attraktiv marknad är koncernen väl positionerat för framtiden, och jag ser fram emot att få möta den framtiden med det starka och dynamiska teamet hos Kjell”, säger Thomas Pehrsson. 

Rulla till toppen