Kjell & Company fortsätter expansionen i Norge – öppnar butik i Trondheim

Kjell & Company, som ingår i Kjell Group, öppnar sin första butik i Trondheim, Norges fjärde största stad. Butiken erbjuder ett brett produktutbud inom elektroniktillbehör samt rådgivning i butik eller online. Öppningen i Trondheim innebär att Kjell & Company nu har 25 butiker i Norge, efter att en butik även öppnades i början av oktober i Fredriksstad. Därutöver kommer en butik öppnas i City Syd, söder om Trondheims stadskärna, under det första kvartalet 2022

”Norge är en mycket viktig marknad för Kjell & Company och vår ambition är att vara en rikstäckande butikskedja i Norge, där efterfrågan på våra produkter och tjänster är stor. Butiken i Trondheim är central för oss och innebär att vi tar i ytterligare ett stort steg i denna riktning”, kommenterar David Palm, Chief Retail Officer, Kjell & Company.

Servicen och sortimentet i Kjell & Companys butiker med www.kjell.com kompletteras med en uppsättning matchande tjänster, som click-and-collect, samma dag-leveranser och digital live shopping. Genom att göra kunderbjudandet alltmer sömlöst, från service och beställning online till det fysiska mötet, leverans och heminstallation tillgodoses kundernas teknikbehov på bästa sätt.

”Det känns enormt spännande att vi äntligen öppnar vår första butik i Trondheim. Vi har funnits i Norge sedan 2015 och länge sett att det finns en efterfrågan på vårt erbjudande här, men först nu har vi hittat rätt läge också i Trondheim. Tillsammans gör vi teknik tillgänglig för alla!”, kommenterar Caroline Hellsten, Landschef Norge på Kjell & Company.

Kjell & Company ingår i Kjell Group som är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Verksamheten bedrivs online i Sverige, Norge och Danmark och via 132 service points, varav 107 i Sverige och 25 i Norge.

Genom Kjell & Companys kundklubb, med över 2,4 miljoner medlemmar och helägda danska AV-Cables har bolaget en unik förståelse för människors teknikbehov, och koncernens cirka 1 200 anställda arbetar varje dag för att förbättra människors liv genom teknik. 

Rulla till toppen